Verdiep je kennis over de 7 belangrijkste chakras en hun relatie met yin yoga en jouw leven.

Yin Yoga en de Chakras.

Wil je graag meer inzicht en verdieping in de chakras? Deze 50 uurs World Yoga Alliance gecertificeerde training zal je kennis en bewustzijn vergroten over de 7 chakras en hoe deze in een yin yoga practice toe te passen. Het zal je de benodigde technieken en handvatten geven om in het dagelijkse leven toe te passen en deze te transformeren. Yuna van Munster zal je meenemen in een reis door de chakras op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We zullen de kenmerken en karakteristieken van elk chakra leren en verkennen. Hoe deze te activeren en balanceren door yin yoga poses, mantras, meditaties en andere methoden.

Deze training is voor iedereen die meer kennis wil over deze belangrijke energie centra en verdieping zoekt voor de eigen emotionele en spirituele ontwikkeling. Dit om toe te passen in de yogalessen, maar ook in het dagelijks leven.

Waarom de chakras.

Volgens de yoga filosofie bestaan we uit 3 lichamen, oftewel 3 lagen van bewustzijn: het fysieke lichaam, het subtiele/ astrale lichaam (de energetische reflectie van het lichaam, emoties en gedachten) en het causale lichaam (karma en universele connectie). De chakras bestaan in het subtiele lichaam en vormen een brug tussen het fysieke en causale lichaam. Zij zijn verbonden met ons hele wezen op fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een verstoring in een chakra zegt iets over een verstoring in ons systeem. Het balanceren en helen van onze chakras en bewustzijn daarover verkrijgen is op alle niveaus van essentieel belang.

Wat ontdek en leer je?

-De theorie van de chakras, welke kenmerken ze hebben en waarom ze belangrijk zijn.

-Kennis van yogafilosofie met betrekking tot prana (energie), nadis (enerigiekanalen) en koshas.

-Technieken en methodes voor hoe elk chakra te activeren en balanceren door yin yoga, bewustwording, visualisaties, mantras, meditaties, pranayama etc.

-Een yin yoga practice op te bouwen voor het balanceren van elk chakra.

-Chakras en de gerelateerde elementen en emoties.

-Bewustwording en transformatie van blokkades in de chakras.

-Hoe onze emoties en gedachten de chakras beïnvloeden.

-Zelf heling & transformatie voor een gelukkiger en gebalanceerder leven.

-En nog veel meer..

In 6 zaterdagen verdiepen we onze kennis over de 7 chakras en ervaren de lagen van bewustzijn. We beginnen de dag met theorie, vervolgens met de praktijk en eindigen met hoe dit toe te passen in het dagelijkse leven. Er zal ruimte zijn voor zelf-ontwikkeling en heling voor een transformatieve ervaring.

Wanneer?

Binnenkort bekend

Prijs: € 645,- excl. btw

Lokatie: The Yoga Academy in Amstelveen