Een rustige ontspannen Yin Yoga les met asanas die voor langere tijd worden vastgehouden – dit kan variëren van 3-5 minuten of langer. Het werkt op de diepere weefsels in het lichaam: pezen, ligamenten en fascia. Het beïnvloed de energiebanen, waardoor je je weer heerlijk in balans voelt na deze Yin Yoga in Amstelveen.

Kom Yin Yoga bij The Yoga Academy volgen voor meer ontspanning!

 

Veelgestelde vragen

Wat is yin yoga?

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten.

Waar kan ik yin yoga beoefenen?

Yin yoga lessen worden gegeven in The Yoga Academy aan de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen. De lokatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Over Yin Yoga

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, en de asana’s worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam structuur.