Workshops & CURSUSSEN

Workshops & Cursussen

Introduction to Ayurveda – How to create health in your life

Introduction to Ayurveda – How to create health in your life

Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. 
Deze holistische geneeskunde ontwikkelde zich ongeveer 5000 jaar geleden in India en wordt beschouwd als het oudste gezondheidssysteem ter wereld.

In deze workshop leer je de ayurvedische kennis en principes voor een optimale gezondheid van lichaam en geest. We doen speciaal voor het seizoen lente ayurvedische yoga, om jezelf te detoxen, lichter en levendiger te voelen.

Lees meer
Speciale healing & readings met Han Ko

Speciale healing & readings met Han Ko

We zijn verheugd aan te kondigen dat Han Ko terugkomt naar Nederland om privé healing & reading sessies te geven. Han Ko is een van de beste helderziende genezers die we kennen. We kunnen zijn sessies ten zeerste aanbevelen voor meer inzichten en healing op alle niveaus: relaties, familie, werk, spiritueel pad, vorige levens, contact maken met voorouders, gidsen en trauma release. En zoveel meer. Hij kan je diepgaande inzichten, begeleiding en healing geven voor een gelukkiger en evenwichtiger leven.

Lees meer
Sound-Ceremony

Sound-Ceremony

Een middag met magische geluiden, heilige cacao-drank en andere ceremoniële elementen die je liefdevol zullen begeleiden om je over te geven aan het nu.

Ceremonie is een plek waar we de intentie hebben om niet langer met onszelf te worstelen, onze concepten en ideeën op te geven over hoe het leven zou moeten zijn, en onszelf te ontmoeten. Het is in die frequentie van acceptatie dat we langdurige spanningen kunnen loslaten, zodat we weer verwondering en ontzag voor het leven voelen en diep kunnen ontspannen.

Lees meer
Ukelele Mantra oefengroep

Ukelele Mantra oefengroep

Na een gezellige Ukelele Mantra Workshop afgelopen zondag willen we natuurlijk graaaag door met oefenen! Eens per maand gaan we bij elkaar komen met onze ukies. Samen oefenen onder begeleiding van Yuna. Heb je een ukelele en wil je gezellig komen spelen of gewoon om ook het zingen te oefenen. Leuk als je mee komt doen!

Lees meer
Free Kirtan Event – samen mantras zingen

Free Kirtan Event – samen mantras zingen

Free Kirtan Event!
Elke eerste vrijdag van de maand zingen we samen mantras onder begeleiding van live muziek. Kirtan is de yoga van devotie en liefde. Het bewust zingen van mantras zingen geeft voeding voor de ziel, kalmeert de geest en is een vorm van meditatie waarbij je meer innerlijke vrede en connectie kunt voelen.
Datum: 6 maart 16:00-17:30.
Deuren open 15:30.

Lees meer
BHAGAVAD GITA Workshop

BHAGAVAD GITA Workshop

Vraag je jezelf wel eens af waarom je hier bent of zou je meer willen begrijpen over het leven? In de oude yogische geschriften worden dit soort onderwerpen uitgebreid beschreven. Helaas niet altijd even toegankelijk voor de moderne mens. In deze workshop gaan we een vertaalslag maken naar het dagelijks leven en krijg je meer begrip en handvatten om je leven beter vorm te geven vanuit een spiritueel perspectief.

Lees meer

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy