Workshops & CURSUSSEN

Workshops & Cursussen

Introduction to Ayurveda – How to create health in your life

Introduction to Ayurveda – How to create health in your life

(Workshop is in English)
Ayurveda is de kennis van een lang, gelukkig en gezond leven. 
Deze holistische geneeskunde ontwikkelde zich ongeveer 5000 jaar geleden in India en wordt beschouwd als het oudste gezondheidssysteem ter wereld.

In deze workshop leer je de ayurvedische kennis en principes voor een optimale gezondheid van lichaam en geest. We doen speciaal voor het seizoen lente ayurvedische yoga, om jezelf te detoxen, lichter en levendiger te voelen.

Lees meer
Speciale healing & readings met Han Ko – WACHTLIJST

Speciale healing & readings met Han Ko – WACHTLIJST

UITVERKOCHT WACHTLIJST – wegens grote belangstelling voor de sessies hebben we extra avonden ingelast. Alles is nu uitverkocht en je kan alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Han Ko terugkomt naar Nederland om privé healing & reading sessies te geven. Han Ko is een van de beste helderziende genezers die we kennen.

Lees meer
Sound-Ceremony

Sound-Ceremony

Een middag met helende klanken, hart-openende cacao-drank en andere ceremoniële elementen die je liefdevol zullen begeleiden om volledig te kunnen ontspannen in het nu.

In deze Sound-Ceremony creëren we een plek waar we weer contact kunnen maken met de essentie, zodat het hoofd leeg wordt en het hart voelbaar. Het is in die frequentie dat we spanningen kunnen loslaten en weer met verwondering en ontzag het leven mogen ervaren.

Lees meer
Ukelele Mantra oefengroep

Ukelele Mantra oefengroep

LET OP: DATUM IS VERANDERD NAAR 26 MAART.
Een keer per maand komen we samen om mantra’s te zingen en op onze ukeleles te spelen. Samen oefenen onder begeleiding van Yuna. Ze leert je de basis en hoe je samen tegelijkertijd kunt spelen en zingen. Heb je een ukelele en wil je gezellig komen spelen of gewoon om ook het zingen te oefenen? Leuk als je mee komt doen!

Lees meer
BHAGAVAD GITA Workshop

BHAGAVAD GITA Workshop

Vraag je jezelf wel eens af waarom je hier bent of zou je meer willen begrijpen over het leven? In de oude yogische geschriften worden dit soort onderwerpen uitgebreid beschreven. Helaas niet altijd even toegankelijk voor de moderne mens. In deze workshop gaan we een vertaalslag maken naar het dagelijks leven en krijg je meer begrip en handvatten om je leven beter vorm te geven vanuit een spiritueel perspectief.

Lees meer

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy