Vinyasa Yoga in Amstelveen is een dynamische vorm van yoga waarbij de ademhaling synchroniseert met elke beweging. Flexibiliteit neemt toe, circulatie komt op gang en je raakt afvalstoffen kwijt. Vinyasa Yoga in is de perfecte energizer om je dag mee te beginnen of juist de dag mee te eindigen.

Kom Vinyasa Yoga volgen in Amstelveen bij The Yoga Academy voor meer energie!

Veelgestelde vragen

Wie geeft les in vinyasa yoga?

Tanya en Alana de Bois geven allebei les in vinyasa yoga.

Wat is vinyasa yoga?

Vinyasa Yoga is een energieke yogastijl en synchroniseert ademhaling met bewegingen. De individuele houdingen (asana’s) zijn verbonden door vloeiende bewegingen (vinyasa’s).

Waar kan ik vinyasa yoga beoefenen?

Vinyasa yoga lessen worden gegeven in het SAKB KunstLokaal aan de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen. De lokatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Wanneer kan ik vinyasa yoga lessen volgen?

Volgens het lesrooster worden elke maandagavond van 20:15 tot 21:30 uur en elke woensdagochtend van 9:30 tot 10:45 uur vinyasa yoga lessen gegeven.

Over Vinyasa Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga is een yogastijl als oefening gecreëerd door K. Pattabhi Jois in de 20e eeuw, vaak gepromoot als een moderne vorm van klassieke Indiase yoga. Hij beweerde het systeem te hebben geleerd van zijn leraar, Tirumalai Krishnamacharya. De stijl is energiek en synchroniseert ademhaling met bewegingen. De individuele houdingen (asana’s) zijn verbonden door vloeiende bewegingen (vinyasa’s).

Jois richtte zijn Ashtanga Yoga Research Institute op in 1948. De huidige stijl van lesgeven heet Mysore-stijl naar de stad in India waar de praktijk oorspronkelijk werd onderwezen. Ashtanga Vinyasa Yoga heeft aanleiding gegeven tot verschillende spin-offstijlen van Power Yoga.