Vinyasa Yoga in Amstelveen is een dynamische vorm van yoga waarbij de ademhaling synchroniseert met elke beweging. Flexibiliteit neemt toe, circulatie komt op gang en je raakt afvalstoffen kwijt. Vinyasa Yoga in is de perfecte energizer om je dag mee te beginnen of juist de dag mee te eindigen.

Kom Vinyasa Yoga volgen in Amstelveen bij The Yoga Academy voor meer energie!

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is vinyasa yoga?

Vinyasa Yoga is een energieke yogastijl en synchroniseert ademhaling met bewegingen. De individuele houdingen (asana’s) zijn verbonden door vloeiende bewegingen (vinyasa’s).

Waar kan ik vinyasa yoga beoefenen?

Vinyasa yoga lessen worden gegeven in The Yoga Academy aan de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen. De lokatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

 

Over Vinyasa Yoga

 Vinyasa Yoga is een yogastijl als oefening gecreëerd door K. Pattabhi Jois in de 20e eeuw, vaak gepromoot als een moderne vorm van klassieke Indiase yoga. Hij beweerde het systeem te hebben geleerd van zijn leraar, Tirumalai Krishnamacharya. De stijl is energiek en synchroniseert ademhaling met bewegingen. De individuele houdingen (asana’s) zijn verbonden door vloeiende bewegingen (vinyasa’s).