Verhuur

Zaalverhuur

Op zoek naar een bijzonder lokatie in het hart van Amstelveen? The Yoga Academy biedt naast de reguliere activeiten ook zaalverhuur voor particulieren en bedrijven. De gehele ruimte bestaat uit de Grote Zaal, de Therapeuten Ruimte, een ruime Buddha ontvangstlobby met zitgelegenheid, 2 omkleedkamers, keukentje en 2 toiletten. Bij elkaar een oppervlakte van 132 m2. De Grote Zaal en Therapeuten Ruimte zijn los van elkaar te huur.

Voor info mail: info@theyogaacademy.nl

 

Verhuur Grote Zaal

De grote yoga zaal heeft een oppervlakte van rond de 72 m2 (inclusief podium) en is zeer geschikt voor yoga, meditatie, energiewerk, mini-concerten, opleidingen en trainingen. Het is een zeer lichte zaal met veel ramen, extra hoge plafonds, ventilatoren en een goede energie en luchtcirculatie voor veel ruimte. Yogamatten, bolsters en benodigde attributen zijn aanwezig voor rond de 25 personen. De Grote Zaal biedt ruimte voor rond de 30 personen.

Verhuur Therapeuten Ruimte

De Therapeuten Ruimte is een kleine, smaakvolle en gezellige ruimte die zeer geschikt is voor massage, coaching, healing en therapie. Massagetafel en wastafel zijn aanwezig.

Contact

Amsterdam

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy