Transformative Insight Meditation

5 steps to inner freedom

 

Voel je de behoefte om lichter door het leven te gaan? Transformative Insight Meditation is een diepgaande manier om inzichten te krijgen en je te helpen transformeren. Hierbij wordt boeddhistische meditatie gecombineerd met wijsheid uit het sjamanisme en de yogafilosofie.

Transformative Insight Meditation is een meditatievorm gericht op innerlijk vrij worden in verbinding met het dagelijks leven. Vaak dragen we bewust en onbewust spanning, emoties en traumas met ons mee die nog niet verwerkt zijn. Dit wordt onder andere ervaren als blokkades, stress, emotionele disbalans, negatieve relaties, overgevoeligheid, vermoeidheid, stijfheid en herhalende patronen.

Door deze te verwerken worden ze als het ware opgeschoond en getransformeerd. Het regelmatig beoefenen van Transformative Insight Meditation helpt hierbij en zorgt dat er steeds meer energie vrij komt en ruimte voor inzichten. Met als resultaat dat je meer ontspannen en lichter door het leven gaat.

Uit ervaring blijkt dat het langdurig beoefenen kan leiden tot:

•Meer energie

•Verbeterde focus en concentratie

•Emotionele balans en evenwichtigheid

•Verlaagd stress- en angstniveau

•Minder veroordelen en zelf-twijfel

•Verhoogd bewustzijn

•Meer ontspannen en gelukkig gevoel

Programma

De cursus bestaat uit 3 dagen, met ieder minimaal een week ertussen. Dit geeft je de gelegenheid om voldoende te kunnen oefenen, zodat je na deze drie dagen het zelfstandig verder kunt toepassen. Je leert de 5 stappen van Transformative Insight Meditation en hoe deze te praktiseren. Dit wordt ondersteund door oefeningen voor diepe ontspanning van het zenuwstelsel, innerlijke focus en adembewustzijn. Elke bijeenkomst zal het mogelijk zijn om naar een steeds dieper niveau van heling te gaan en meer bewustzijn over lichaam, emoties en gedachten te krijgen. Als de ruimte het toelaat dan zal er begeleid worden met (live)muziek.

Docent: Yuna van Munster

De cursus wordt gegeven door Yuna van Munster. Door haar vele jaren ervaring als yoga en meditatie docent, ondersteund door een psychologie achtergrond en holistische geneeswijzen, weet ze de wijsheden van de westerse en oosterse filosofie op een gebalanceerde manier met elkaar te integreren. Haar training en onderzoek zijn gericht op het energetisch systeem, de ontwikkeling op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, meditatie en bewustzijn. Ze begeleidt groepen en geeft ook individuele therapeutische sessies.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die verdieping zoekt en persoonlijke transformatie. Dit vanuit een ontspannen houding en innerlijke vrijheid. Je krijgt meer inzicht in je emotionele en mentale leven en praktische handvatten voor in het dagelijks leven. Enige yoga of meditatie ervaring is een plus, maar niet nodig.

Praktische informatie en inschrijven

Lesdata 2023

Zondag 12 & 26 november & 10 december 13:00-16:00

*Mocht het niet mogelijk zijn deze data mee te doen, dan is het ook mogelijk de sessies individueel te volgen.

Prijs: €385,- inclusief btw

Lokatie: Amsterdam

Voor info & inschrijven: Voor meer informatie en inschrijven mail naar: info@theyogaacademy.nl

Of meteen inschrijven: