Therapy

TRANSFORMATIVE INSIGHT MEDITATION

 

Transformative Insight Meditation (TIM) is een begeleide meditatie therapie. Het is een simpele en doeltreffende manier om pijnlijke emoties, traumas en situaties te ontladen uit je systeem. Door bewust te voelen en aanwezig te zijn, zonder te oordelen, analyseren en te willen veranderen kunnen oude dingen die in het systeem opgeslagen zijn pas echt naar het bewustzijn komen en doorstromen.

TIM is een nieuwe methode gebaseerd op oude technieken en wijsheden uit het oosten. Stap voor stap doorlopen we het proces en onder begeleiding word je steeds dieper in jezelf geleid, waardoor je op een veilige manier bewust kunt worden van wat er echt in je speelt. Door dit er te mogen laten zijn zal het vrij komen en uiteindelijk transformeren.

TIM kan in groepsverband worden geleerd, maar voor een diepere therapetische werking is het aan te raden om minstens een paar één-op-één sessies te volgen.

Voor meer informatie of een telefonische/ online kennismaking stuur een mail naar: info@theyogaacademy.nl

 

 

Transformational insight meditation met Yuna. Dank je wel Yuna, voor je stille aandacht. Je hield me bij de les en ik voelde me totaal veilig. Nooit eerder zo effectief en diepgaand oude pijn opgeruimd. Ik voel me schoon en heel dankbaar.

Magda B.

Vriendelijke en toegankelijke manier om bij diepere lagen van mezelf te komen. Yuna begeleid echt heel fijn en weet je echt verder te helpen.

Hendrik D.

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Volg ons

NIEUWSBRIEF

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy