Leven! Wat een wonder, wat een mysterie, wat een geschenk.

Een middag met magische geluiden, heilige cacao drank en andere ceremoniële elementen die je liefdevol zullen begeleiden om je over te geven aan het nu.

Ceremonie is een plek waar we de intentie hebben om niet langer met onszelf te worstelen, onze concepten en ideeën op te geven over hoe het leven zou moeten zijn, en onszelf te ontmoeten zoals we op dit moment zijn. Of we ons nu depressief, vredig of er ergens tussenin voelen. In ceremonie voelen we hoe we ons voelen, accepteren we en staan ​​we toe wat er op dit moment aanwezig is. Het is in die frequentie van acceptatie dat we langdurige spanningen kunnen loslaten, zodat we weer verwondering en ontzag voor het leven voelen.

De heilige hart-openende cacao en alle geluiden van de instrumenten zijn een uitnodiging om het moment diep te voelen en te zijn met wat is.

Het is zo een zegen wanneer we de moed en de helderheid vinden om te stoppen met verbergen en beheersen, en uiteindelijk Thuis, met onszelf, in het Hart aankomen.

Over de cacao ☕🌿:

Cacao wordt al eeuwen als voedsel en medicijnen gebruikt. Het is een van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde en is zeer voedzaam voor ons lichaam en ons wezen. Dit zachte plantenmedicijn opent je hart, verheft je humeur en stimuleert je creativiteit. De chocoladegeur en de aardse smaak zorgen voor gevoelens van liefde, vreugde en tevredenheid. Dit maakt cacao een mooie begeleider bij elk innerlijk werk, waardoor je op een liefdevolle manier kunt omarmen en stromen. De cacao die we gebruiken is cacao van ceremoniële kwaliteit uit Nicaragua of Guatemala (afkomstig van PureKakaw met zorg voor het milieu).

Datum& tijd : zondag 5 april 15:00-17:00
Prijs €35,- inclusief cacao-drank

Klik hier voor inschrijven