Team

Ellemarie 

Ongeveer 10 jaar geleden kwam Yoga op haar pad en het voelde als thuiskomen. Omdat ze
graag meer wilde weten over de filosofie van Yoga heeft ze in 2015 de Vinyasa teacher training bij De Nieuwe Yogaschool gevolgd. Daaruit volgde een 10-daagse Vipassana meditatie en sindsdien nemen yoga en meditatie een belangrijke rol in binnen haar leven.

Dit is nog meer versterkt en verdiept toen er in 2017 kanker bij Ellemarie werd ontdekt. Vragen als “Leef ik mijn mooiste leven” en “Wie of wat ben ik” kwamen tijdens dit proces omhoog en dit dwong haar om nog dieper naar binnen te keren. In deze tijd is ook de liefde voor Yin yoga ontstaan.

Yin Yoga is een hele mooie manier om echt naar binnen te gaan en bewust te worden van de stille aanwezigheid die altijd is en wat je bent. Om in het lichaam aanwezig te zijn, te voelen en te ervaren wat er ontmoet wil worden. Met zachtheid, openheid, nieuwsgierigheid en liefdevolle aanwezigheid. Van do-ing naar be-ing. De lessen zullen dan ook gericht zijn om uit het hoofd te komen, uit de verhalen, ideeën en overtuigingen, naar de directe ervaring van het lichaam, van dit moment.

Lid worden bij The Yoga Academy?

Schrijf je dan in via onderstaande button

Weten hoeveel het kost?

Bekijk hier de tarieven

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy