Team

JohannA

Johanna begon op 16-jarige leeftijd met yoga. Na verloop van tijd ontdekte ze dat yoga niet alleen een hulpmiddel was om gezond te blijven in het fysieke lichaam, maar vooral in gedachten en het hart. Toen ze de schoonheid van het beoefenen van yoga ontdekte, herkende ze een andere waarheid, vrij van het ego. Toen besloot ze een nieuwe weg in het leven te volgen en haar universitaire studies achter zich te laten om fulltime yoga te onderwijzen.

Ze komt oorspronkelijk uit Zweden met wortels uit Zuid-Korea. Het was in Stockholm dat ze op 20-jarige leeftijd haar eerste certificaat van 200 uur behaalde in Ashtanga yoga. Een paar jaar later ging Johanna naar Costa Rica om ook nog een certificaat van 500 uur in Vinyasa yoga te behalen.

De lessen van Johanna zijn uitdagend maar ook zacht, zodat de student zijn beoefening kan ervaren door discipline en toewijding, maar ook door zelfliefde en vriendelijkheid. Haar ultieme doel met het onderwijzen van yoga is om mensen te helpen harmonie en vrede van binnen te creëren, waarbij iemand vrij van de geest kan zijn.

Johanna is ook een Ayurvedisch voedingsdeskundige, holistisch coach en massagetherapeut en ze studeert momenteel om Ayurvedisch arts te worden. Ayurveda maakt een groot deel uit van Johanna’s leringen en je zult ontdekken dat haar lessen zeer geïnspireerd zijn door deze oude wijsheid.

Lid worden bij The Yoga Academy?

Schrijf je dan in via onderstaande button

Weten hoeveel het kost?

Bekijk hier de tarieven

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy