Team

Ineke

Ze was meteen verkocht toen ze voor het eerst in aanraking kwam met yoga. De combinatie van de bewegingen, de focus op de adem en meditatie raakte haar op een veel dieper niveau dan ze ooit ervaren had.

Sinds 2015 is ze zich gaan ontwikkelen als yoga teacher. Eerst door het volgen van een 300-uur opleiding tot Vinyasa teacher in 2015/2016 en in 2018 een 50-uurs opleiding tot Yin teacher. Daarnaast heeft ze zich bekwaamd tot coach en teamtrainer door middel van diverse opleidingen. Momenteel combineert ze een leidinggevende baan bij een grote corporate onderneming met haar coaching praktijk en yogalessen. Zo kan ze hoofd en hart combineren in haar werkzame leven.

Deze combinatie vind je ook terug in haar lessen: de link tussen wat je in het dagelijkse leven meemaakt en hoe je dit kan vertalen naar je yoga beoefening. De oefening om toch tijdens de dagelijkse uitdaging dicht bij jezelf te blijven en niet te verliezen in alle rollen en verantwoordelijkheden die het hectische leven van ons vraagt. Op de yogamat komt het weer samen: het fysieke lichaam, de adem, het emotionele en mentale bewustzijn. Zo kan je de rust en daarmee de liefde weer vinden, voor jezelf en voor je omgeving.

Haar voornaamste missie als yoga teacher is dat de lessen inspireren met plezier in de beoefening, op de yoga mat en het dagelijks leven!

Lid worden bij The Yoga Academy?

Schrijf je dan in via onderstaande button

Weten hoeveel het kost?

Bekijk hier de tarieven

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy