Team

Arjuna

In zijn studietijd kwam yoga op zijn pad tijdens een reis naar India. Dit maakte diepe indruk op hem en besloot het spirituele leven in India te exploreren en voornamelijk de Bhakti yoga traditie. Dit resulteerde in jarenlang heen en weer reizen van Nederland naar India, en een groot gedeelte van de tijd in India in een ashram te verblijven.

Arjuna van der Kooij is als editor en schrijver van yogaboeken verbonden aan de uitgeverij Mandala Publishing. Samen met co-auteur Alanna Kaivalya heeft hij het boek Myths of the Asana’s uitgebracht, dat de verhalen achter de asana’s tot leven brengt.

Gandhi zei ooit: “Be the change you want to see in the world”. De levenswijsheid van de yoga traditie, zoals verwoord in teksten als de Yoga Sutra’s en de Bhagavad Gita, kan die verandering op nog betere wijze gestalte geven: ”Be the change the world needs”.

Hij geeft workshops over yoga filosofie en organiseert yoga retreats naar India en Zwitserland. Mantra meditatie en kirtan vormen daarbij een integraal onderdeel.

Lid worden bij The Yoga Academy?

Schrijf je dan in via onderstaande button

Weten hoeveel het kost?

Bekijk hier de tarieven

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy