OVER ONS

Meet the team

Yuna van Munster

Yuna van Munster

Oprichtster van The Yoga Academy. Ze geeft Yin yoga, Hatha yoga, Yoga nidra, Energy yoga en Meditatie.

In 2005 werd ze verliefd op yoga. Geïnspireerd om de diepte van dit pad te verkennen, volgde ze de teacher trainingen voor Kundalini, Sivananda en Himalaya Yoga.

Alana de Bois

Alana De bois

Alana had van jongs af aan al grote interesse voor oosterse filosofie en verre reizen. Haar yogatraining heeft zij in India gevolgd aangevuld met diverse masterclasses & workshops in Nederland. Zij geeft hatha, yin, vinyasa en core flow yoga, meditatie.

Johanna Sun-wha Lundqvist

Johanna Sun-Wha

(lessen zijn in het Engels)

Johanna komt uit Zweden, met roots uit Zuid-Korea. Het was in Stockholm dat ze op 20-jarige leeftijd haar eerste certificaat van 200 uur behaalde in Ashtanga yoga. Een paar jaar later ging Johanna naar Costa Rica om een certificaat van 500 uur in Vinyasa yoga te behalen.

Tanya Zanina

Tanya Zanina

(Lessen zijn in het Engels)

Tanya begon Iyengar-yoga te beoefenen in Sint-Petersburg (Rusland) in 2008 en rondde haar docent opleiding af in Amsterdam aan het Iyengar Insituut.

In haar les combineert ze actieve Vinyasa met een Iyengar-benadering waarbij details ook belangrijk zijn. Ze laat je voelen wat je doet, betrekt je lichaam 100% erbij en daagt je uit je grenzen te verleggen en tegelijkertijd het veilig te houden.

Rolandjan van Mulligen

Rolandjan van Mulligen

Toen Rolandjan in 2001 zijn eerste Vipassana retraite volgde, beïnvloedde dat zijn leven enorm. De jaren erna heeft hij zich verdiept in verschillende yogavormen, zoals Anusara, Kundalini en Iyengar yoga. Ook ademwerk en inquiry methoden integreert hij in zijn lessen.

Met de komst van de meditatieve beoefening van Yin yoga, kwam alles samen.

Anouk Puister

Anouk Puister

Ze is oprichtster van My Happy Sleeper Company en gecertificeerd yin yoga docent. Tijdens haar workshops en lessen deelt ze op een warme en ontspannen manier praktische kennis en oefeningen om geest en lichaam in weer in harmonie te brengen. 

Koos Volkers

Ellemarie

Yoga kwam ongeveer 10 jaar geleden op haar pad en het voelde alsof ze thuiskwam. Omdat zij meer wilde weten over de filosofie van Yoga in 2015 volgde ze de Vinyasa lerarenopleiding bij De Nieuwe Yogaschool. Dit werd gevolgd door een 10-daagse Vipassana-meditatie en sindsdien hebben yoga en meditatie een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Recentelijk heeft ze haar Yin Yoga Teacher training afgerond en deelt nu haar wijsheid en innerlijke stilte.

Ilanit de Wilde

Ilanit de Wilde

Het leven is een avontuur. Ze heeft op prachtige plekken in de wereld gewoond, en vele reizen naar binnen gemaakt. Ze geeft yoga & meditatieles, werkt met klankschalen & gongs, en coördineert evenementen & retraites.

Arjuna van der Kooij

Arjuna van der Kooij

Hij is als editor en schrijver van yogaboeken verbonden aan de uitgeverij Mandala Publishing. Met co-auteur Alanna Kaivalya heeft hij het boek Myths of the Asana’s uitgebracht, dat de verhalen achter de asanas tot leven brengt.

Hij geeft workshops over yoga filosofie en organiseert yoga retreats naar India en Zwitserland. Mantra meditatie en kirtan vormen daarbij een integraal onderdeel.

JJ van Zon

JJ van Zon

(lessen zijn in het Engels)

JJ is een Hatha yoga teacher en heeft zijn opleiding gevolgd in een ashram in India. Hij is spiritueel coach en auteur van het boek; de kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs). Met twintig jaar ervaring als professioneel danser en als modern spiritueel leider weet hij lichaam & geest te verbinden.

 JJ organiseert retraites in Italië, Engeland en Zuid-Afrika. Hij biedt online yoga programma’s, meditatie albums en persoonlijke ‘me-time’ coaching trajecten aan.

Danielle Riegel

LENA

Haar hele leven is zij al bezig met gezond zijn of worden, maar leerde pas later dat dit meer dan alleen genoeg bewegen en gezonde voeding omvat. Tot een gezonde lifestyle behoort ook voldoende rust en ontspanning en leren dat sommige dingen er zijn om los te laten. Yoga heeft haar hierin helpen groeien. Daarnaast heeft zij een achtergrond van aerobic, BodyPump en functional training. De combinatie van inspanning en ontspanning zal ook terug te vinden zijn in haar yogalessen. Reken op stevige lessen met genoeg ontspanning!

Marle de Leede

Marle de Leede

Haar lessen zijn aards, uitdagend en verdiepend. Ze geeft met haar meer dan 30 jaar ervaring fantastische lessen. Zoals iemand zei: “Waarom katoen kiezen als je zijde kunt hebben? Marle leert je yoga zoals het hoort te zijn, niet alleen het hoe van de asanas, maar ook het waarom.”

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy