OVER ONS

Meet the team

Yuna van Munster

Yuna

Oprichtster van The Yoga Academy. Ze geeft Yin yoga, Hatha yoga, Yoga nidra, Energy yoga en Meditatie.

In 2005 werd ze verliefd op yoga. Geïnspireerd om de diepte van dit pad te verkennen, volgde ze de teacher trainingen voor Kundalini, Sivananda en Himalaya Yoga.

Alana de Bois

Alana

Alana had van jongs af aan al grote interesse voor oosterse filosofie en verre reizen. Haar yogatraining heeft zij in India gevolgd aangevuld met diverse masterclasses & workshops in Nederland. Zij geeft hatha, yin, vinyasa en core flow yoga, meditatie.

Johanna Sun-wha Lundqvist

Johanna

(lessen zijn in het Engels)

Johanna komt uit Zweden, met roots uit Zuid-Korea. Het was in Stockholm dat ze op 20-jarige leeftijd haar eerste certificaat van 200 uur behaalde in Ashtanga yoga. Een paar jaar later ging Johanna naar Costa Rica om een certificaat van 500 uur in Vinyasa yoga te behalen.

JJ van Zon

JJ

(lessen zijn in het Engels)

JJ is een Hatha yoga teacher en heeft zijn opleiding gevolgd in een ashram in India. Hij is spiritueel coach en auteur van het boek; de kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs). Met twintig jaar ervaring als professioneel danser en als modern spiritueel leider weet hij lichaam & geest te verbinden.

 JJ organiseert retraites in Italië, Engeland en Zuid-Afrika. Hij biedt online yoga programma’s, meditatie albums en persoonlijke ‘me-time’ coaching trajecten aan.

Rolandjan van Mulligen

Rolandjan

Toen Rolandjan in 2001 zijn eerste Vipassana retraite volgde, beïnvloedde dat zijn leven enorm. De jaren erna heeft hij zich verdiept in verschillende yogavormen, zoals Anusara, Kundalini en Iyengar yoga. Ook ademwerk en inquiry methoden integreert hij in zijn lessen.

Met de komst van de meditatieve beoefening van Yin yoga, kwam alles samen.

Anouk Puister

Anouk

Ze is oprichtster van My Happy Sleeper Company en gecertificeerd yin yoga docent. Tijdens haar workshops en lessen deelt ze op een warme en ontspannen manier praktische kennis en oefeningen om geest en lichaam in weer in harmonie te brengen. 

Lena Belt

LENA

Haar hele leven is zij al bezig met gezond zijn of worden, maar leerde pas later dat dit meer dan alleen genoeg bewegen en gezonde voeding omvat. Tot een gezonde lifestyle behoort ook voldoende rust en ontspanning en leren dat sommige dingen er zijn om los te laten. Yoga heeft haar hierin helpen groeien. Daarnaast heeft zij een achtergrond van aerobic, BodyPump en functional training. De combinatie van inspanning en ontspanning zal ook terug te vinden zijn in haar yogalessen. Reken op stevige lessen met genoeg ontspanning!

Ilanit de Wilde

Ilanit

Het leven is een avontuur. Ze heeft op prachtige plekken in de wereld gewoond, en vele reizen naar binnen gemaakt. Ze geeft yoga & meditatieles, werkt met klankschalen & gongs, en coördineert evenementen & retraites.

Arjuna van der Kooij

Arjuna

Hij is als editor en schrijver van yogaboeken verbonden aan de uitgeverij Mandala Publishing. Met co-auteur Alanna Kaivalya heeft hij het boek Myths of the Asana’s uitgebracht, dat de verhalen achter de asanas tot leven brengt.

Hij geeft workshops over yoga filosofie en organiseert yoga retreats naar India en Zwitserland. Mantra meditatie en kirtan vormen daarbij een integraal onderdeel.

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy