Team

Natasja

Lena Belt

Naast haar enorme passie voor yoga is ze ooit als personal trainer en voedingscoach begonnen. Iets wat ze nog steeds met heel veel plezier doet.

Als Personal Trainer was ze op zoek naar een manier om haar trainingen te verbeteren, om een ​​evenwicht tussen het fysieke, de geest en beweging te vinden. Zo begon haar reis naar yoga. Trainen is zowel fysiek als mentaal. 

In de opleiding tot yoga docent vond ze nieuwe manieren van het stretchen van het lichaam.  Dieper in het weefsel (bindweefsel). Voordat ze het wist, was ze verslaafd aan het gevoel dat mindfullness/meditatie en de verschillende vormen van yoga gaven. Aan het einde van elke practice voelde ze elke keer weer een hernieuwd. Deze energie bracht haar een gelukkiger leven, en een gevoel van bewustzijn van haar fysieke body en de mind.

Gesterkt door haar interesse in anatomie, realiseerde ze zich dat ons lichaam er in allerlei vormen en maten is. Ze geeft hierdoor altijd opties in haar yogalessen.

Ze gelooft dat yoga goed is voor iedereen, jong en oud. Yoga geeft elke persoon de tijd en de ruimte om te verdiepen in de pose.

Yoga is meer dan fysieke beweging, het is ook het bewustzijn van, zelfontdekking en zelfbewustzijn. 

 

Lid worden bij The Yoga Academy?

Schrijf je dan in via onderstaande button

Weten hoeveel het kost?

Bekijk hier de tarieven

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy