Massage & Therapie

 Radiant Health voor massage en therapie in Amstelveen. Een diepe ervaring. Welzijn voor lichaam en geest.

Een behandeling bij Radiant Health bestaat uit een combinatie van ontspanningsmassage met acupressuur en geneeskrachtige kruiden moxa.

Wat zijn acupressuur en moxa? De basis komt vanuit de traditionele Chinese geneeeskunde. Acupressuur is het masseren van specifieke therapeutische drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken. De warmte van moxa dringt diep in het lichaam door en heeft een therapeutische en weldadige werking. Een volledige moxa behandeling van een uur is aan te raden voor diepe heling!

Bij welke klachten? Acupressuur en moxa ondersteunen bij zeer veel klachten: stress, vermoeidheid, slapeloosheid, hooikoorts, huidaandoeningen, rugpijn, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid, depressie, hoofdpijn, disbalans van emoties, hoofdpijn, kou, slechte bloedcirculatie, zwakte etc.

Mocht je een of meerdere van bovenstaande klachten ervarenen en wilt graag een vrijblijvend advies of een behandeling boeken?

Mail naar: info@radianthealth.nl

 Of boek nu gelijk 24/7 online: boek nu!

 

Het tarief voor een behandeling is €75,- per uur.

Alleen een moxa behandeling is €45,- per half uur of €75,- per uur.

 

Klik op de titel voor een omschrijving:

Moxa behandeling

Moxa zijn verwarmde medicinale kruiden die op of vlakbij de huid gehouden worden. De warmte dringt diep in het lichaam door en heeft een therapeutisch effect op lichaam en geest. Het werkt bij diverse klachten als stress, vermoeidheid, slapeloosheid, hooikoorts, huidaandoeningen, onregelmatige menstruatie, onvruchtbaarheid, kou, depressie, rugpijn en nog veel meer.

Deep relax & nourishment

Voor ontspanning en aansterken. Bij spanning en zwakte in het systeem. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Stress-relieve & balance

Tegen stress en onrust. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Deep sleep & energy

Bij vermoeidheid, slecht slapen of ochtend moeheid. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Energize, revitalize & anti-depression

Voor meer energie, betere circulatie en toekomstperspectief. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Radiant woman

Bij menstruatieklachten en onvruchtbaarheid. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.settings.

Healthy back

Bij lage rugpijn. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Stress-relieve neck, back and shoulders

Bij specifieke spanning in rug, schoudergebied en nek. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Never cold again

Bij kou in het lichaam, handen, voeten en verzwakking. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Balanced emotions

Bij emoties, zoals verdriet, hartezeer en boosheid. Ontspanningsmassage rug, nek en schouders in combinatie met acupressuur en moxa. Acupressuur is het masseren van specifieke drukpunten in het lichaam en moxa zijn verwarmde kruiden die ondersteunend werken.

Contact

Amsterdam

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy