Harmonium lessen & mantra zingen

Wil je graag mantra’s zingen met een groep of zelf leren mantra’s te begeleiden en te spelen?

Regelmatig organiseren we mantra circle waarbij je je heerlijk kunt onderdompelen in helende klanken en magische mantra’s. Iedereen kan deelnemen aan een mantra cirkel. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. Het samen zingen in verbinding zorgt voor een hart openende ervaring. Blokkades en gedachtenpatronen worden opgelost, waardoor je uit je hoofd en meer in de stilte van je hart komt.

Het zingen wordt ondersteund door instrumenten zoals harmonium, gitaar, percussie, viool en tabla.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van wanneer er weer een mantra circle is dan kan je je via de volgende link aanmelden voor de whatsapp mantra singing circle community:

Mantra singing circle community

 

Privé lessen mantra zingen & harmonium

Wil je zelf mantra’s leren begeleiden of meer verdieping? Of een instrument zoals het harmonium leren spelen? Het is ook mogelijk om privé lessen te krijgen. Je kunt ervoor kiezen om beter te leren zingen en je mantra kennis uit te breiden of mantra’s op het harmonium te leren spelen. Beide is natuurlijk ook mogelijk.

De eerste les is een kennismaking op donatie basis tussen de €25,- en €50,-. Mocht je daarna nog steeds enthousiast zijn dan kunnen we verder gaan met de lessen. Een les duurt 1 uur voor een tarief van €50,-

De lessen vinden plaats in Zaandijk, omgeving Amsterdam of bij jou thuis.

 

Om alvast geïnspireerd te raken wat videos van wat ruwe opnames. Meer volgt nog.
https://www.facebook.com/1277407558/videos/488961755917973/

https://www.facebook.com/1277407558/videos/709826797721206/