Ervaar je stress, vermoeidheid of niet voldoende slaap?

Kom dan naar de workshop Happy Sleeper met Anouk Puister vrijdag 22 november.

Anouk is een expert op het gebied van slapen, of met andere woorden: een ontspannen leven, want dat maakt dat je lekker slaapt. Ontstaan vanuit haar eigen hectische leven met carriere, gezin, sociaal leven etc. kwam ze in een burn-out terecht. Na een vakantie in Portugal waar ze slapeloze nachten had, ging bij haar het roer om. Ondertussen heeft ze talloze workshops gegeven op dit gebied, is in menig talkshow te zien geweest en heeft het platform Happy Sleeper opgericht.

In deze workshop zal je inzicht en oefeningen krijgen voor een meer ontspannen en uitgeruster leven. Daarnaast krijg je het Happy Sleeper handboek met alle oefeningen en tips & tricks, zodat je deze thuis kunt nalezen mocht je niet zo wakker zijn geweest tijdens de workshop ūüôā

We eindigen met een heerlijke yoga nidra sessie en een warm kopje thee.

Wanneer: Vrijdag 22 november 19:30-22:00

Prijs: 59 euro

De workshop duurt ongeveer 2 uur en na een korte pauze volgt er aansluitend een yoga nidra
sessie van een half uur. Neem pen en papier mee als je het fijn vindt om aantekeningen te maken. Minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers.

 

Ben jij een Happy Sleeper?

Slapen is absoluut verbonden met alles wat we overdag doen en hoe we ons voelen. Lichaam en
geest zijn immers één. En nu, met alle prikkels in ons leven, slapen we veel onrustiger dan
vroeger. Maar juist in slaap zit ons herstel. Alleen zijn we ons daar niet volledig bewust (meer) van. En handelen er niet (meer) naar. Chronisch slaaptekort heeft zelfs epidemische vormen aangenomen.

Happy Sleeper Workshop                                                                                                                       In de Happy Sleeper Workshop deelt Anouk haar persoonlijke ervaring, inzichten uit de
slaapwetenschap en oefeningen die ook jij kunt toepassen. Je krijgt inzicht in waarom slapen je
slim en gelukkig maakt, wat het effect van chronisch slaaptekort is, hoe je overdag goed in je energie kunt blijven en hoe je ’s nachts beter kunt slapen. En daarbij is er veel ruimte voor
persoonlijke vragen. Na de workshop krijg je een handboek met alle tips en praktische oefeningen die je kunt gebruiken in je dagelijkse routine. De workshop maakt je weer bewust van je 24uurs cyclus en geeft handvatten voor het herontdekken van jouw natuurlijke ritme.

 

Voor wie is de workshop bedoeld?
Voor iedereen die zich herkent in een opgejaagd gevoel, slechtere concentratie en vermoeidheid
overdag en een niet uitgerust gevoel in de ochtend. Voor iedereen die (preventief) aandacht wil geven aan het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Wat krijg je als deelnemer?
o Je leert hoe je overdag, tijdens en na het werk bewust kunt ontspannen.
o Je krijgt inzicht in slaapgedrag en de werking van slaap.
o Je krijgt inzicht in het belang van een goede nachtrust en een goede leefstijl overdag.
o Je krijgt praktische kennis en oefeningen om vermoeidheid en slaapprobleem zoveel
mogelijk te voorkomen en aan te pakken.
o Je krijgt het superfijne en handige Happy Sleeper Handboek zodat je altijd kunt
terugvallen op de kennis en de oefeningen.

Over Anouk
Anouk is oprichtster van My Happy Sleeper Company, ze is ervaringsdeskundige en yin yoga teacher. Haar persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en chronisch slaaptekort. Een combinatie die veel meer mensen kennen.

Ze verdiept zich al jaren in de slaapwetenschap middels literatuuronderzoek, volgt de ontwikkelingen op de voet en heeft een podcast met andere experts. Ze verdiept zich graag in yoga, ademwerk en zelfontwikkeling. Na een carrière van bijna 15 jaar in de communicatie heeft ze het roer omgegooid en geeft ze nu haar kennis met plezier en passie door. Anouk geeft in het dagelijks leven workshops over slapen bij bedrijven en events om het taboe te doorbreken om te praten over slaapproblemen en geeft handvatten voor het verbeteren van de persoonlijke slaapkwaliteit.

Kijk voor meer achtergrond en info:
www.happysleeper.nl