Deugden Yoga leert je ademen, voelen, ontspannen, terug naar jezelf komen. Yoga brengt verbinding van je hart, lichaam, geest en ziel. Deugden Yoga doet nog iets extra’s. Deugden, jouw zielkwaliteiten, brengen je in je kracht. Deze yoga leert je bewust te worden van jouw zielkwaliteiten, jouw authenticiteit. Het maakt je bewuster, milder en meer dienstbaar naar jezelf en de ander. We zijn blij dat Deugden Yoga in Amstelveen er nu is. Kom Deugden Yoga bij The Yoga Academy volgen voor het verkennen van je zielskwaliteiten.

 

Veelgestelde vragen

Wat is deugden yoga?

Deugdenyoga is een bijzondere vorm van yoga waarbij innerlijke krachten zoals moed, begrip en liefde heel bewust verwerkt worden in de yogalessen.

Waar kan ik deugden yoga beoefenen?

Deugden yoga lessen worden gegeven in The Yoga Academy aan de Ouderkerkerlaan 15 in Amstelveen. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Over Deugden Yoga

Patty Jongemaets is de bedenker van Deugdenyoga. Een bijzondere vorm van yoga waarbij innerlijke krachten zoals moed, begrip en liefde heel bewust verwerkt worden in de yogalessen. Hierdoor krijgt de yogabeoefening meer diepgang. Bovendien word je je bewust van al jouw innerlijke kwaliteiten en leer je hoe je die kunt laten schijnen, ook nadat je van de yogamat bent gestapt!