Corona 

Corona Protocol

Protocol voor de yogi:

1. Men dient zich voorafgaand aan de les online in te schrijven zodat de studio zicht heeft wie er aanwezig zijn en aantallen kunnen worden beheerst. Er kan alleen online betaald worden.

2. Vragen t.b.v. de gezondheidscheck worden tijdens de inschrijving van een yogales gesteld. Wanneer een van de vragen met JA wordt beantwoord, mag je helaas niet de studio betreden.

3. Men dient een eigen yogamat mee te nemen, en eventueel andere props zoals dekentje, blokken etc. Mocht je nog geen eigen mat hebben, dan kan er tijdelijk een grote handdoek worden meegenomen.

4. Liever geen gebruik maken van de kleedkamers. Je dient omgekleed te arriveren, met zo min mogelijk spullen. Eventueel eigen drinkflesje meenemen.

5. Gelieve thuis naar het toilet te gaan en zo min mogelijk gebruik te maken van de toiletten in de studio.

6. Er is helaas geen ruimte meer voor het kopje thee achteraf. Je wordt verzocht meteen na de yogales weer de studio te verlaten.

7. Bij binnenkomst dient men de handen te wassen en/of te desinfecteren met handgel. Afdrogen kan met de papieren doekjes.

8. Er zal een routering (met de 1,5 meter inachtneming) zijn die je door de ruimtes zal begeleiden. Waar nodig markeringen waar je kan staan of zitten wachten.

9. De matten van de studio zullen in de yogazaal klaar liggen. Deze liggen minimaal 1,5 meter uit elkaar. Men dient zijn eigen matje over deze matten heen te leggen en niet te verschuiven. Het schoonmaken van je eigen matje graag thuis doen.

10. Tijdens de les kan men niet naar het toilet, alleen als de plaatsing van je mat dat toelaat (dicht bij de deur). Mocht je van tevoren weten dat je snel wegmoet of tussentijds naar het toilet moet, zorg er dan voor dat je als laatste de yogazaal in gaat en een plek uitkiest vlakbij de deur.

11. Als je niest, doe dit dan in je eiboog en niet je hand.

12. De docent zal geen adjustment meer kunnen doen. Maw je niet meer aan kunnen raken, maar alleen dit verbaal doen.

13. Bij het verlaten van de yogazaal zal dit een voor een gaan. Volge hierbij de instructies van de docent op.

14. Kom ajb niet te vroeg. Maximaal 15 minuten voor aanvang van de les.

Corona Healthcheck

CORONA GEZONDHEIDSCHECK:

Beantwoord ajb de volgende vragen voor jezelf. Wanneer een van de onderstaande vragen met JA wordt beantwoord, kan je niet naar de yogales komen.

1. Heb je een of meerder klachten gehad in de afgelopen 24 uur zoals hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging, koorts, benauwdheid of reuk- en /of smaakverlies?
2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
4. Heb je een huisgenoot/ gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/ haar gehad terwijl hij/ zij nog klachten had?
5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Contact

Ouderkerkerlaan 15
1185 AB Amstelveen

+31 624270973

info@theyogaacademy.nl

Follow us

NEWSLETTER

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy