Over Yuna

Yuna van MunsterOp jonge leeftijd ontdekte ik mijn gevoeligheid voor energie en interesse in de psyche. Door de jaren heen heb ik verschillende leraren gehad op het gebied van yoga, meditatie, healing en sjamanisme, die me meer inzichten gaven in wat ik zag en voelde. Daarnaast heb ik muziek aan het conservatorium en psychologie aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd.

Ik noem mezelf soms ‘de eeuwige student’. Ik hou van dingen onderzoeken, bestuderen, exploreren en mijn begrip en bewustzijn te verruimen over deze wereld en daarbuiten. Tegelijkertijd erken ik hoe belangrijk het is om geaard te zijn in deze realiteit.

Ik heb de teacher trainings voor Sivananda, Kundalini en Himalaya yoga gevolgd. Daarnaast talloze meditatie retreats gedaan en een diepe beoefening opgebouwd. Jarenlang heb ik dagelijks gepraktiseerd en gedoceerd in verschillende vormen van yoga en meditatie.

Een verblijf van 3 maanden in de Himalaya yoga ashram in India resulteerde in een verdieping van het yogapad en een gevoel van thuis komen. De Himalaya yoga is een meditatie traditie ondersteund door beoefeningen zoals yoga-nidra.

Sinds 2012 ben ik een full-time yoga docent en geef les in hatha yoga, yin yoga, yoga nidra, pranayama and meditatie. Sommige lessen worden gecombineerd met healing technieken en muziek.

Op dit moment is mijn grootste passie een healing en meditatie methode die ik ontwikkeld heb, gebaseerd op Insight Meditation, en geef dit door in transformationele groepstrainingen en therapeutische privé sessies. 

Voel je welkom om uit te reiken en/of te co-creëren.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Volg ons

NIEUWSBRIEF

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy