Over Yuna

Yuna van MunsterDoor de jaren heen heb ik verschillende leraren gehad op het gebied van yoga, meditatie, healing en sjamanisme. Daarnaast heb ik muziek aan het conservatorium gestudeerd en klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Ik noem mezelf soms ‘de eeuwige student’. Ik hou van dingen onderzoeken, bestuderen, exploreren en mijn begrip en bewustzijn te verruimen over deze materiële en ook energetische wereld. Tegelijkertijd erken ik hoe belangrijk het is om geaard te zijn in deze realiteit.

Ik heb de teacher trainings voor Sivananda, Kundalini en Himalaya yoga gevolgd. Daarnaast talloze meditatie retreats gedaan en een diepe beoefening opgebouwd. Jarenlang heb ik dagelijks gepraktiseerd en gedoceerd in verschillende vormen van yoga en meditatie.

Een verblijf van 3 maanden in de Himalaya yoga ashram in India resulteerde in een verdieping van het yogapad en een gevoel van thuis komen. Sinds 2012 ben ik full-time yoga docent en geef les in hatha yoga, yin yoga, yin yang yoga, yoga nidra, pranayama and meditatie. Daarbij speelt muziek, door middel van sound journeys, mantra circles en kirtan een belangrijke rol.

Op dit moment is mijn grootste passie een therapeutische meditatie methode die ik ontwikkeld heb, en geef dit door in transformationele groepstrainingen en één-op-één privé sessies.

Voel je welkom om uit te reiken en/of te co-creëren.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact

Amsterdam & Amstelveen

info@theyogaacademy.nl

Volg ons

NIEUWSBRIEF

By signing up for the newsletter I agree with the terms and conditions / privacy statement of The Yoga Academy

2019 The Yoga Academy | Terms & Conditions | Privacy